Babykamers, Babykamer, ledikant, babykamertje, babykamertjesBabykamers, Babykamer, ledikant, babykamertje, babykamertjes

Veel gestelde vragen over Babykamers.eu

Met welke betaalmiddelen kan ik betalen bij Babykamers .eu?

Op de site Babykamers.eu kunt u betalen met alle gangbare betaalmethoden zoals Ideal, creditcards, MisterCash, Bancontact en bankoverschrijving. Indien u een bestelde babykamer komt afhalen vanaf ons magazijn in Tilburg kunt u ook contant betalen.

 

Welke garantie wordt geboden op een babykamer welke geleverd zijn door Babykamers .eu?

Op alle babykamertjes welke geleverd zijn door babykamers.eu wordt fabrieksgarantie geboden. Bij bezorging wordt u verzocht de bezorgde pakketten op beschadigingen te controleren. wij attenderen u erop dat garantie verleend wordt vanaf onze lokatie te Tilburg.

 

Binnen hoeveel dagen na het plaatsen van een bestelling voor een babykamer bij Babykamers .eu ontvang ik de bestelling in huis?

Uw bestelling van babykamers.eu wordt, indien het pakketten betreft die met een pakketdienst verzonden kunnen worden, de dag na uw bestelling verzonden en zal de (werk)dag daarna bij u thuis aangeboden worden. Voor de bezorging van een complete babykamer wordt een afspraak met u gemaakt om de bezorging, door een eigen chauffeur, met u in te plannen.

 

Mag ik een bestelde babykamer retourneren?

Een bestelling mag zonder opgaaf van reden geretourneerd worden aan Babykamers.eu. Voorwaarde is dat dit geschiedt in de originele als nieuw zijnde verpakking, dat het product ongebruikt is. De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening.

Een uitzondering wordt gevormd door een complete babykamer. Deze wordt veelal specifiek voor u afgenomen van een producent. Complete babykamers kunnen derhalve niet geretourneerd worden.

 

Is dit niet de informatie waar u naar op zoek bent? Kik dan hier op Babykamers om naar de homepage van Babykamers .eu te springen of hier om naar een babykamer overzicht te springen. Wilt u meer informatie kunt u ook kijken op Babykamers.com

 

 

 

Advies nodig?

Neem contact op met onze klantenservice:

0031-13-5359443
Veel gestelde vragen ›
Over Babykamers.eu ›
Contact ›

Voordelen

  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Ruilen of geld terug mogelijk
  • Bezorgen in Nederland en België
  • Veilig betalen
  • Uitstekende service
Betaalmethode
postnl thuiswinkel waarborg
Verzendstatus

Controleer de verzendstatus:

Ordernummer: Postcode: