Contact met Babykamers .eu

Babykamers.eu is de online winkel voor de aanschaf van babykamers in België en Nederland. Voor de uitlevering van deze babykamertjes hanteren wij een betere service dan in een fysieke babyspeciaalzaak en dat alles tegen een internetprijs. Naast het meest uitgebreide en aantrekkelijk geprijsde assortiment babykamertjes van België biedt Babykamers.eu ook nog eens vele voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Om babykamers compleet en zorgvuldig bij u af te leveren worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten een babykamer binnen 2 weken nadat u de bestelling geplaatst heeft en de betaling voldaan heeft te bezorgen op basis van een telefonische afspraak met u. Wij voorkomen hiermee onverrichter zake terug te moeten keren met deze omvangrijke pakketten.

Wilt u contact opnemen met Babykamers .eu dat kan dat op de volgende manieren:

Per e-mail: info@babysupershop.eu.

Wanneer de door u aankochte babykamer onverhopt gebreken vertoont, kunt u dit per e-mail melden aan service@babysupershop.eu, onder vermelding van uw ordernummer. Wij verzoeken u hierbij foto's van gebreken aan het babykamertje ter begeleiding mee te zenden.

Telefonisch: 0031-13-5359443. Bij Babykamers zijn we maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

Een brief naar Babykamers.eu kunt u richten aan: Afdeling Klantenservice Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg

Bankrekening 1705.12.835  

Babykamers .eu is een van de handelsnamen van Babysupershop BV. Babysupershop BV staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54983665.

Het BTW nummer van Babysupershop BV is NL820318401B01 .

Is dit niet de informatie over Babykamers.eu waar u naar op zoek bent, dan kunt u ook een weergave van alle babykamers bereiken via de volgende link: babykamers Ook kunt u direct naar een weergave van alle moderne babykamers, een overzicht van alle klassieke babykamers of een overzicht van alle betaalbare babykamers springen.

Mocht u bij een andere babyspeciaalzaak of webwinkel een Bopita babykamer of andere a-merk babykamer gezien hebben welke u niet aantreft in onze babykamer webwinkel kunt u hiervoor altijd telefonisch contact opnemen voor een uniek aanbod.

 

Advies nodig?

Neem contact op met onze klantenservice:

0031-13-544 0780
Veel gestelde vragen ›
Over Babykamers.eu ›
Contact ›

Voordelen

  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Ruilen of geld terug mogelijk
  • Bezorgen in Nederland en België
  • Veilig betalen
  • Uitstekende service
Betaalmethode
postnl thuiswinkel waarborg
Verzendstatus

Controleer de verzendstatus:

Ordernummer: Postcode: