Verzending van babykamers door Babykamers .eu

Babykamers.eu is de online babykamer winkel van België en Nederland. Een webwinkel voor babykamers met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het brede en uitgebreide aanbod aan babykamers biedt Babykamers.eu alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. 

Uw babyartikel wordt door GLS of TNT bij u thuis, of het door u gekozen afleveradres, bezorgd. Voor bestellingen die niet door de brievenbus passen, wordt u Eur. 4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Artikelen die door de brievenbus passen wordt Eur.2,50 in rekening gebracht.

Om een babykamer compleet en zorgvuldig bij u te bezorgen worden onze eigen chauffeurs hiervoor ingezet. We trachten babykamers binnen 2 weken na bestelling en betaling te bezorgen op basis van een afspraak met u. Wij voorkomen hiermee onverrichter zake terug te moeten keren met deze omvangrijke pakketten. Babykamers worden voor Eur 40,- bezorgd in België en Nederland. 

Biedt deze pagina u niet de informatie over Babykamers .eu waar u naar op zoek bent, dan kunt u een overzicht van alle babykamers bereiken via de volgende link: babykamers Ook kunt u zonder tussen stappen klikken naar een overzicht van alle moderne babykamers, een overzicht van alle klassieke babykamers of een overzicht van alle betaalbare babykamers.

 

Track & Traceer uw pakket op Babykamers.eu

 Als u 36-uur na bestelling op onze homepage in de linker kolom onderaan uw postcode en ordernummer invult kom u op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

Overslag
Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.

Aankomst
Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.

Bestel
De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen

Aflevering
De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.

Terug uit bestelling
Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.

N. in bestelling
Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.


Retourneren naar
Babykamers.eu

 Heeft u zich bedacht. Babykamers.eu biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte loopstoelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de totaal door Babysupershop gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

In de zomervakantie periode kan de serviceprocedure vertraging oplopen.
Ons adres is: Babykamers.eu, Groenstraat 139-193 5021 LL, Tilburg.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieroder kunt downloaden.

Retourneringsformulier babykamer.eu

De mogelijkheden voor het retourneren van babykamer zijn beperkt wanneer deze babykamer specifiek voor u besteld is.

 

Advies nodig?

Neem contact op met onze klantenservice:

0031-13-544 0780
Veel gestelde vragen ›
Over Babykamers.eu ›
Contact ›

Voordelen

  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Ruilen of geld terug mogelijk
  • Bezorgen in Nederland en België
  • Veilig betalen
  • Uitstekende service
Betaalmethode
postnl thuiswinkel waarborg
Verzendstatus

Controleer de verzendstatus:

Ordernummer: Postcode: