Babykamer Ideeen

Babykamer ideeën

Leuke babykamer ideeën komen goed van pas wanneer er een kleine op komst is. Want hoe richt je nu eigenlijk een babykamer in? Natuurlijk zijn een ledikantje, een commode en eventueel een kast essentieel. Maar leuke babykamer ideeën voor de aankleding van de kamer zorgen voor één geheel. Speciaal voor de aanstaande ouders hebben wij vier leukste babykamer ideeën op een rijtje gezet.

Babykamer ideeën: Nick

Bebies First introduceert babykamer Nick, een strak vormgegeven kamer uitgevoerd in wit meubelplaat. De witte meubels zorgen voor een rustige uitstraling en talloze mogelijkheden aan leuke babykamer ideeen. De witte kleur van de meubels steekt mooi af op een donkere vloer of muur en geeft meteen een originele twist aan de kamer. Om de babykamer rustig te houden zijn er wat kleine accessoires aan toegevoegd, maar ‘less is more’ bij babykamer Nick. De moderne meubels doen het werk.

Babykamer ideeen: Ruben

De tweede babykamer van Bebies First binnen onze leuke babykamer ideeen is babykamer Ruben. Zeer opvallende meubeltjes door het gebruik van Samoa teak. Het mooie hout zorgt voor een landelijke uitstraling van de kamer en straalt sfeer en gezelligheid uit. Het gebruik van hout is ontzettend mooi te combineren met de kleur blauw. Toch is babykamer Ruben niet alleen voor jongens! Handig om kleine spulletjes aan op te hangen en mooi als decoratie is de kapstok in de vorm van een boom om aan de muur te hangen. Zo combineer je verschillende functies zodat je zelfs met een kleine babykamer ideeën genoeg hebt!

Babykamer ideeen: Tess

De derde kamer van BebiesFirst van onze babykamer ideeen is kamer Tess. Onze babykamer ideeen zijn complete babykamers als het gaat om het meubilair. Deze kamer is dan ook al een compleet plaatje! Babykamer Tess van BebiesFirst bestaat uit een ledikant, commode en 2-deurs kast. En dit allemaal tegen de scherpste prijs! Babykamer ideeen zijn immers pas erg relevant als deze ook betaalbaar zijn. Het neutrale kleurgebruik van het meubilair zorgt ervoor dat u nog vele kanten op kan. De babykamer ideeen weergegeven op de afbeeldingen kunnen dienen als leidraad, uiteindelijk bent u diegene die het totaal plaatje bepaald. Met deze kamer kunt u nog vele kanten op, hierbij kunt u denken aan leuke accessoires.

Babykamer ideeen: Porto

De 4de kamer van onze prachtige babykamer ideeen is de babykamer Porto. Deze kamer is van Cabino. Deze babykamer bestaat uit een ledikant, een stevige commode die tevens dient als opbergkast en een kledingkast. Deze Cabino babykamer past perfect bij onze babykamer ideeen door de strakke en moderne uitstraling. Door deze strakke uitstraling creëert u rust in de kamer waardoor u uw fantasie nog los kunt laten gaan en de leukste accessoires kunt shoppen voor uw kleine wondertje.

 

Advies nodig?

Neem contact op met onze klantenservice:

0031-13-544 0780
Veel gestelde vragen ›
Over Babykamers.eu ›
Contact ›

Voordelen

  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Ruilen of geld terug mogelijk
  • Bezorgen in Nederland en België
  • Veilig betalen
  • Uitstekende service
Betaalmethode
postnl thuiswinkel waarborg
Verzendstatus

Controleer de verzendstatus:

Ordernummer: Postcode: